Design přenosného autorefraktometru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tématem této bakalářské práce je design přenosného autorefraktometru určeného k preventivnímu screeningu tupozrakosti a refrakčních vad u malých dětí. Cílem je vytvořit dobře vyvážený přenosný autorefraktometr s pohodlnou a správně umístěnou rukojeťi, který bude mít moderní, příjemný a hravý design. Práce vychází ze současného stavu poznání a byla tvořena s ohledem na ergonomické a technické požadavky.
The topic of this bachelor's thesis is the design of a portable autorefractometer intended for preventive screening of amblyopia and refractive errors in young children. The goal is to create a well-balanced portable autorefractometer with a comfortable and properly positioned handle that will have a modern, pleasant and playful design. The work is based on the current state of knowledge and was created with ergonomic and technical requirements in mind.
Description
Citation
KAZLOUSKAYA, A. Design přenosného autorefraktometru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2023.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) prof. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) doc. Ing. Jiří Tauber, Ph.D. (člen) Mgr. Michal Trávníček (člen)
Date of acceptance
2023-06-16
Defence
akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (oponent) Proč je na přední straně přístroje lichoběžníkový kryt objektivu tak velký? ZODPOVĚZENO doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. Kolik by měl přístroj vážit? ZODPOVĚZENO doc. Ing. Jiří Tauber, Ph.D. Proč je z druhé strany displej? ČÁSTEČNĚ ZODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO