Návštěvnické centrum CARBON

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem návrhu je vytvořit moderní a atraktivní centrum, které nebude sloužit jen jako informační středisko pro turisty, ale také jako kulturní a vzdělávací prostor pro místní obyvatele. Výsledkem bude zvýšení atraktivnosti této oblasti pro turisty a vytvoření nových příležitostí pro místní ekonomiku.
Goal of this work is to create a modern and attractive centre that will serve not only as an information hub for tourists, but also as a cultural and educational space for local residents. The result will be an increase in the attractiveness of the area for tourists and the creation of new opportunities for the local economy.
Description
Citation
LUŇÁK, F. Návštěvnické centrum CARBON [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2023.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Adam Jursa (předseda) Ing. arch. Kateřina Singer (člen) Ing. arch. Tomáš Madro (člen) Ing. Marek Dostál (člen) Ing. arch. Kristína Richter Adamson, M.Sc. (člen)
Date of acceptance
2023-05-16
Defence
- Študent odprezentoval prezentáciu obhajoby - Boli prečítané posudky práce od oponenta a vedúceho práce - Študent reaguje na oponentúru dostatočne - KS sa pýta na urbanistické riešenie, umiestnenie na pozemku - Študent na modely vysvetľuje svoj zámer a spolu s členmi komisie diskutujú o dispozícii - KRA sa pýta na prepojenie druhého poschodia výstavného sálu - Študent vysvetľuje oddelenie návštevníkov od zamestnancov - Kra sa pýta na bezbariérovosť - Študent objasňuje svoj zámer a priznáva, že prístup bez bariér nie je plynulý - AJ sa pýta na využitie priestoru sály a osvetlenie - Študent objasňuje uspokojivo svoj zámer - Kra hodnotí pozitívne sochársky prístup, ktorý mohol byť viac rozvinutý - MD konštatuje pochopenie konštrukcie - KRA sa pýta na zatienenie - Študent nad zatienením neuvažoval - KS sa pýta na zasakovanie dažďovej vody - Študent vysvetľuje, že voda bude odkanalizovaná, dodáva, že by mohla byť odvedená do vodnej plochy
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO