Volání divočiny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh rekreačního areálu v obci Ostravice. Rekreační areál se zaměřením na jógu obohacuje obec o další možný způsob rekreace. Součástí areálu je jóga studio se 2 sály a místností pro masáže, hlavní budova s restaurací a možností ubytování, chatky a wellness s napojením na biotop. Cílem návrhu je spojení jógy a nádherného, klidného prostředí Beskyd.
The bachelor thesis focuses on the design of a recreational area in the village of Ostravice. The recreational complex with a focus on yoga enriches the village with another possible way of recreation. The complex includes a yoga studio with 2 halls and a room for massages, a main building with a restaurant and accommodation, cabins and a wellness centre with a connection to the biotope. The aim of the design is to combine yoga and the beautiful, peaceful environment of the Beskydy Mountains.
Description
Citation
IVASJUKOVÁ, A. Volání divočiny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2023.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Ivo Boháč, Ph.D. (předseda) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen) Ing. arch. Václav Navrátil (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen) Ing. arch. Radim Horák (člen) MgA. Ing. arch. Vojtěch Jemelka (člen)
Date of acceptance
2023-05-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO