Offroad motocykly na elektrický pohon

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na studií terénních motocyklů na elektrický pohon, jak aktuálně dostupných, tak i na vyvíjené prototypy. Práce popisuje historii elektromotocyklů až do současného poznání, problematiku konstrukce, používané typy pohonných jednotek a baterií. Porovnává motocykl s elektrickým pohonem s motocyklem konvenčním.
This thesis is focused on the study of off-road electric motorcycles, both currently available and prototypes under development. The work describes the history of electric motorcycles up to the present knowledge, construction issues, the types of drive units and batteries used. It compares an electric-powered motorcycle with a conventional-powered motorcycle.
Description
Citation
KOBZA, T. Offroad motocykly na elektrický pohon [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Petr Porteš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kaplan, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Fojtášek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Blaťák, Ph.D. (člen) Ing. Petr Hejtmánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student seznámil zkušební komisi s průběhem a výsledky své závěrečné práce. Následně zodpověděl otázky oponenta. Dále odpovídal na otázky členů komise:
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO