VODA + MĚSTO MARINA BRUNENSIS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
V území jsem se snažila pochopit existující funkční uspořádání a ve svém návrhu předložit novou strukturu. Jachtařský a veslařský klub umístit do jednoho centra, současný areál námořního jachtingu přeměnit na parkoviště a volné travnaté plochy. Zde také bude umístěno molo pro ukotvení jachet a plachetnic. Plocha na parkování jachet přes zimu by se přesunula do severní části areálu blízko loděnic. Hlavní budova centra a loděnice jsou umístěny podél areálu, takovým způsobem necháváme prostor pro další tribuny a zelené plochy na dočasné umístění lodě během dne a jejich přípravu k závodům. Severní část areálu představuje parkování jachet přes zimu a plochy pro opravy lodě s přístupem k loděnicím.
Entering the draft thesis of the premises and shipyards Rowing Sports Club Brno (LSB) and the location here of a new water sports center. Solved building water sports center in the shape of the prism of the dam turns its main eastern front straight. The main architectural expression - jacket walkway roof and creates a system of ramps, which can enter from the sidewalk and proceed to the lowest part of which overlook the resort center.
Description
Citation
GNINENKO, Y. VODA + MĚSTO MARINA BRUNENSIS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Milan Nytra (předseda) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen) Ing. arch. Maria Topolčanská, Ph.D. (člen) Ing. arch. Jaromír Walter (člen) doc. Ing. arch. Maxmilian Wittmann, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-05-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO