2020/2
Browse
Recent Submissions
- ItemZ historie Ústavu soudního inženýrství Vysokého učení technického v Brně – II(Akademické nakladatelství CERM, 2020-06) Bradáč, Albert
- ItemNové předpisy (1. 3. 2020 – 3. 6. 2020)(Akademické nakladatelství CERM, 2020-06) Bradáč, Albert
- ItemPřehled konferencí 2020(Akademické nakladatelství CERM, 2020-06)
- ItemKonference WTA a CRRB(Akademické nakladatelství CERM, 2020-06)
- ItemMinimalizace rizik při úchově potravin(Akademické nakladatelství CERM, 2020-06) Valášek, PavelPotraviny s prodlouženou údržností mají při stravování obyvatelstva za mimořádných událostí a krizových situací své významné a nezastupitelné místo. Většinou se uplatňují následně po kompletovaných nouzových potravinových dávkách. Při výrobě takovýchto potravin se uplatňuje řada specifických fyzikálněchemických procesů, které v konečném důsledku rozhodují o jejich kvalitě a bezpečnosti pro konzumenta. Správné zvládnutí a kontrola technologických procesů jsou pak nezbytnými předpoklady úspěšného dosažení zamýšlených vlastností a užitné hodnoty takovýchto finálních produktů. V příspěvku, který byl prezentován na konferenci ExFoS 2020 v Brně, jsou rozebrány některé základní aspekty, které se na vlastnostech uvedených potravin podílí.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »