Aplikace pro zpracování CT/MRI snímků s podporou tvorby 3D geometrie - Konečný, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2013)
Tato práce je zaměřena na zpracování medicínských snímků běžně dostupných v lékařské technice, jejich následnému zpracování základními obrazovými operacemi a zpětné 3D rekonstrukci ve vytvořeném programu.

This work is aimed at processing of medical images commonly available in medical technology, their subsequent basic image processing operations and back-3D reconstruction in the created program.
Software for CT/MRI Images Processing and 3D Geometry Design
Keywords: Počítačová tomografie; magnetická rezonance; metody zpracování obrazu; 3D modelovaní; Matlab; Medical 3D Image Modeling; Computed tomography; magnetic resonance; image processing; 3D modeling; Matlab; Medical 3D Image Modeling