Realizace hrubé vrchní stavby školícího střediska v Náchodě - Nováková, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Bakalářská práce se zabývá realizací hrubé vrchní stavby školícího střediska. Práce zahrnuje průvodní a souhrnnou technickou zprávu, širší dopravní vztahy a zásady organizace výroby pro danou etapu, technologický předpis pro svislé nosné konstrukce, kontrolní a zkušební plán pro svislé nosné konstrukce, technologický předpis pro vodorovné nosné konstrukce, kontrolní a zkušební plán pro vodorovné nosné konstrukce, strojní sestavu pro danou etapu a bezpečnost a ochrana zdraví při práci. Přílohové části práce jsou koordinační situace, zařízení staveniště, časový plán realizace hrubé vrchní stavby, kladečský plán pokládky stopních panelů Spiroll, schéma zdění systému KMB Sendwix, schéma bednění sloupu, průvlaku a věnce.

The bachelor thesis deals with the implementation of the rough construction of the training center. The work includes the accompanying and summary technical report, the broader transport relations and the principles of the organization of the production for the given stage, the technological regulation for the vertical supporting structures, the control and test plan for the vertical supporting structures, the technological regulation for the horizontal supporting structures, the control and test plan for the horizontal supporting structures , Machine assembly for the given stage and safety and health protection at work. The annex parts of the thesis are coordinating situation, site equipment, timetable for realization of rough construction, laying plan of Spiroll track panels, KMB Sendwix masonry scheme, formwork scheme.
Execution of Superstructure of Training Centre in Náchod
Keywords: Průvodní zpráva; souhrnná technická zpráva; širší dopravní vztahy; zasady organizace výstavby; technologický předpis pro svislé nosné konstrukce; technologický předpis pro vodorovné nosné konstrukce; kontrolní a zkušební plán pro svislé nosné konstrukce; kontrolní a zkušební plán pro vodorovné nosné konstrukce; bezpečnost a ochrana zdraví při práci.; Engineering report; wider transport relations; oraganization of construction; technological regulation for vertical load-bearing structures; technological regulation for horizontal load-bearing structures; control and test plan; safety and health protection during work