PRAX, M. Náklady a přínosy zdravého životního stylu pro zaměstnance a jeho zaměstnavatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Jak moc, resp. do jaké míry může výživové poradentství být nahrazeno např. stravováním ve prodejnách či restauracích typu Rebio? Domníváte se, že je to konkurence právě Vašemu navrhovanému výživovému poradenství?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Martin se snažil získat maximum dostupných informací, což v dnešní době stále není jednoduché. Domnívám se, že by práci prospělo se zabývat i přidanou hodnotou na zaměstnance, tzn, že firma ztrácí při absenci zaměstnance jeho předpokládanou přidanou hodnotu, ale toto je poměrně složitá problematika pro bakalářskou práci. Práci oceňuji především z hlediska praktického přínosu, kdy Martinem navržený postup je aplikovatelný i ve středních firmách a v naší firmě již část závěrů apúlikujeme.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B |
eVSKP id 65082