HLAVATÁ, Y. Optimalizace odměňování společníků v s.r.o [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.

Posudky

Posudek vedoucího

Kopřiva, Jan

1) Jaké jsou hlavní nevýhody stávajícího modelu? 2) Jak se Vámi navržen=é jednotlivé modely odrazí v budoucím starobním důchodu společníka?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň C
Práce s informačními zdroji, včetně citací C
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Kříž, Petr

Bakalářská práce je zvolením tématu poměrně zajímavá. Její náročnost spočívá zejména ve spojení problematiky ekonomické a právní. Plně se v této práci prokazují autorčiny teoretické znalosti o právní úpravě odměňování společníků ve společnosti s ručením omezeným. Zároveň je ovšem z tohoto díla patrno, že se jeho autorka s danou problematikou setkává i v praktickém životě, což se projevuje ve velmi kvalitní aplikaci pozitivní právní úpravy na konkrétní obchodní společnost. Celkově je předložená bakalářská práce zpracována s přehledem, svědčí o velmi dobrých autorčiných znalostech dané problematiky, o jejím přemýšlivém přístupu, a v neposlední řadě o skutečném zaujetí autorky pro dané téma. Na závěr tohoto svého posudku bych si dovolil konstatovat, že je bakalářská práce psána velice pěkným a čtivým jazykem, je v mnoha ohledech přínosná a taktéž je vhodná k dalšímu rozpracování, a to například v podobě diplomové práce.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 83250