Design rychlovarné konvice - Drápalová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Tématem mé bakalářské práce je design rychlovarné konvice a hlavním cílem je nový pohled na už mnohokrát zpracované téma a vylepšení a inovování stávajícího designu a zároveň dodržení ergonomických, technických a estetických požadavků.

The topic of my thesis is to design a kettle and the main goal is to make a new look at the topic that was made many times and to improve, innovate and move the existing design, while maintaining ergonomic, technical and esthetic requirements.
Design of Electric Kettle
Keywords: Rychlovarná konvice; varná konvice; design; kuchyňský spotřebič; Kettle; design; kitchen appliance