Vývoj obvyklej ceny u jednotiek v Brne – meste so zameraním na lokality Brno – stred a Brno – Bystrc v časovom období rokov 2015 a 2016 - Kozáková, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2016)
Cieľom práce bude analýza rezidenčného trhu s jednotkami v Brne – meste so zameraním na lokality Brno-stred a Brno – Bystrc. Popis a charakteristika vybraných lokalít v Brne – meste, analýza rezidenčného trhu s jednotkami pre vybrané lokality, popis jednotlivých faktorov vplývajúcich na cenu jednotky, vysvetlenie všeobecných definícií, popis metód oceňovania a história oceňovania.

The Diploma Thesis is based on the Analysis of the real estete market of flats in Brno – mesto focusing on Brno-stred and Brno – Bystrc. Description and characteristics of selected places in Brno – mesto, the analysis of real estate market with flats for selected places, the description of factors affecting the price of flats, the explanation of pricing definitions, the description of the valuation methods and the history of valuation.
The development of normal prices for dwelling units in Brno focusing on Brno – City and Brno – Bystrc in 2015 and 2016
Keywords: Rezidenčný trh; popis; charakteristika; analýza; metódy oceňovania; história oceňovania.; The real estate market; description; characteristic; analysis; valuation methods; history of valuation.