Spektrální analýza EEG signálu - Miklenda, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2014)
Předložená bakalářská práce je zaměřena na analýzu signálu EEG pomocí rychlé Fourierovy transformace. Teoretická část se skládá z popisu EEG signálu, jeho vzniku a zvolené metody pro analýzu signálu. Praktická část představuje program pro nahrávání dat z EEG headsetu a zobrazení Fourierova spektra.

This bachelor thesis is focused at the EEG signal analysis using the Fast Fourier Transform. The theoretical part consist of EEG signal description, its creation and selected method for signal analysis. The practical part presents program for recording data from EEG headset and displaying the Fourier spectrum.
Spectral Analysis of EEG Signal
Keywords: Elektroencefalografie; EEG; Zpracování signálu; Spektrální analýza; Rychlá Fourierova transformace; Electroencephalography; EEG; Signal processing; Spectral analysis; Fast Fourier transform