Falešná vzpomínka - Hermanová, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění, 2012)
Pohyblivý obraz. Příběh. Spal to, co netvoje je.

Moving image. Story. Burn what is not yours.
The False Memory
Keywords: pohyblivý obraz; text; video; poesie; smrt; paměť; streetview; youtube; moving image; text; video; poetry; death; memory; streetview; youtube