Sport-relax centrum, Velké Meziříčí - Hort, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Předmětem této diplomové práce je novostavba Sport-relax centra ve Velkém Meziříčí. Stavba bude mít dvě nadzemní podlaží. V prvním podlaží se bude nacházet recepce společně s kavárnou a fitcentrem. Součástí fitcentra bude spinningový sál a malý sál pro cvičení na podložkách. Ve druhém podlaží najdeme saunové centrum, masáže a centrum pro fyzioterapeuty a výživové poradenství. Jednotlivé provozy v polyfunkčním domě jsou vybrány s ohledem na danou lokalitu. Město Velké Meziříčí vypsalo soutěž na zastavění této plochy sportovně kulturním domem. Z tohoto důvodu jsou v domě umístěny právě tyto provozy.

The subject of this thesis is the newly built Sport-relax center in Velké Meziříčí. The built will have two above ground. On the first floor will be a reception with a café and fitness center. Part of the fitness center will be a spinning hall and a small exercise room on the mats. On the second floor will be a sauna center, massages and a center for physiotherapists and nutrition counseling. Individual operations in a multifunctional house are selected with respect to the location. The town of Velké Meziříčí has launched a competition for the construction of this area by a sports-cultural house. For this reason, these sites are located in the house.
Sports and Relax Centre Velké Meziříčí
Keywords: Diplomová práce; kavárna; fitness; weless; provětrávaná fasáda; prosklená fasáda; masáže; rehabilitace; Diplomathesis; cafe; fitness; welness; ventilated facade; glass facade; massage; rehabilitation