Mateřská škola v Pustiměři - Trněný, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Diplomová práce „Mateřská škola v Pustiměři“ je zpracována ve formě projektové dokumentace pro provádění stavby. Objekt se nachází v západní části obce na mírně svažitém pozemku. Půdorysně odpovídá budova přibližně tvaru písmene „L“, kde jedno rameno má dvě nadzemní podlaží a druhé rameno jedno nadzemní podlaží. Jedná se o budovu zděnou, nepodsklepenou, zastřešenou plochou střechou. Součástí projektu je i řešení parkovacích stání a zpevněných ploch. Mateřská škola je tvořena 3 odděleními, z nichž každé má kapacitu 20 dětí. Součástí budovy je i hospodářský úsek, úsek vedení a úsek pro logopedii a učebnu jazyků.

This diploma thesis „Kindergarten in Pustiměř“ is processed in the form design documentation for the construction. The building is situated in west part village Pustiměř on the slightly sloping land. Horizontally building corresponds approximately L – shaped, where one site has a two floors and another site has one floor. It is a masonry building, without a basement and with a flat roof. The project will also include the parking lots and pavements. Kindergarten consists of three departments, each with capacity of 20 children. The building also has economy section, section lead and section for a speech therapy and classroom language.
Kindergarten in Pustiměř
Keywords: Mateřská škola; projektová dokumentace; nepodsklepený; dvoupodlažní; zděný; plochá střecha; základové pasy; Kindergarten; project documentation; without a basement; two floors; brick; flat roof; strip foundation