Konfigurovatelný telemetrický a dohledový systém - Voborník, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem bakalářské práce je návrh a implementace základu modulárního systému pro telemetrické a zabezpečovací účely. Systém se skládá z modulů pro zpracování příchozích dat, webového administračního a prezentačního rozhraní a souboru webových služeb. Systém je implementován v jazyce C# a pomocí technologií .NET Framerwork a ASP.NET

A goal of this thesis is design and implementation of modular system for telemetry and security purposes. System consists of modules for processing incoming data, web administration and presenation interface and set of web services. For implementation is used C# language along with .NET Framework and ASP.NET.
Configurable Telemetric and Monitoring System
Keywords: telemetrický systém; zabezpečovací systém; modul; modulární systém; telemetrie; bezpečnost; informační systém; C#; ASP.NET; telemetric system; security system; module; modular system; telemetry; security; information system; C#; ASP.NET