Rozšiřující programový modul pro databázový server geotechnických zkoušek - Knoteková, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
V mojej bakalárskej práci sa zameriavam na vytvorenie nových funkcionalít v už existujúcej databáze. Konkrétne o monitorovanie skúšok, vzoriek a úloh. Vytvorenie WEB rozhrania. Na WEB rozhraní navrhnúť a vypracovať reporty. Cieľom mojej bakalárskej práce je navrhnúť riešenie ako by som jednotlivé požadované funkcionality od zákazníka.

In my bachelor thesis we focus on creating new functionalities in an existing database. Specifically, on the control of tests, samples and tasks. Creating a WEB interface. Design and prepare reports for the WEB interface. The aim of my bachelor thesis is to design a solution how I would like to perform a certain functionality from the customer solved.
Extension Program Module for Database Server of Geotechnical Tests
Keywords: databáza; databázový systém; relácie; normalizácia; ER diagram; SQL; SQL funkcie; Power query; ASP NET; database; database system; relationships; normalization; ER diagram; SQL; SQL functions; Power query; ASP NET