Ocelová konstrukce bazénové haly - Novotný, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce pojednává o návrhu a statickém posouzení ocelové konstrukce bazénové haly v Prostějově. Součástí práce je posouzení hlavních nosných konstrukčních prvků, vybraných detailů spojů a tvorba výkresové dokumentace objektu.

This bachelor thesis focuses on the design and stress analysis of the steel structure of pool building in Brno. It also includes the assessment of the main load-bearing construction elements and of the details of selected connections. The thesis also contains the design documentation of the building.
Steel Structure of Pool Building
Keywords: Bazénová hala; návrh; posouzení; dimenzování; ocelová konstrukce; příhradový vazník; trubky; sloup; spoje; zatížení; Pool building; design; assessment; dimensioning; steel construction; arc truss; tubes; column; joints; load