Návrh marketingové strategie pro firmu Italmarket Slovakia a.s. - Bortelová, Slavomíra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Práca analyzuje súčasné marketingové prostredie spoločnosti Italmarket Slovakia a.s.. Na základe analýzy navrhuje stratégiu rozšírenia ponuky služieb, ktorou by získala nových zákazníkov, zvýšila spokojnosť súčasných zákazníkov, získala konkurenčnú výhodu a upevnila reputáciu na súčasnom trhu v pozícii výhradného dovozcu.

The paper analyses current marketing environment for the company Italmarket Slovakia a.s.. Based on an analysis it suggests a strategy for service supply expansion leading to acquisition of new customers, enhancing current customer satisfaction, obtaining competitive advantage and strengthening a reputation in a position of exclusive goods importer within a current market.
Marketing Strategy Proposal for the Company Italmarket Slovakia a.s.
Keywords: Marketing; stratégia; marketingový mix; swot analýza; návrh; komunikácia; reklama; zákazník; Marketing; strategy; marketing mix; swot analyse; proposal; communication; advertising; costumer