Podpora vyhledávání matričních událostí - Konetzný, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2022)
Cílem této práce je navrhnout a implementovat webovou aplikaci na podporu vyhledávání matričních událostí. Vytvořená aplikace umožňuje uživateli nahrát svůj GEDCOM soubor a z chybějících událostí v tomto souboru automaticky vytvoří záznamy ke kterým přiřadí matriky kde by se daná událost mohla nacházet. Vytvořené řešení umožní uživateli vést si k jednotlivým záznamům a matrikám poznámky.

The aim of this work is to design and implement a web application for support for searching in parish book. The created application allows the user to upload his GEDCOM file from the missing events in this file to automatically create records to which he assigns parish book where the event could be located. The created solution allows you to write notes for individual records and parish book.
Support for Searching in Parish Books
Keywords: genealogie; GEDCOM; PHP; Nette Framework; MySQL; webová aplikace; genealogy; GEDCOM; PHP; Nette Framework; MySQL; web application