Ekonomická analýza sportovního areálu Pod Palackého vrchem v Brně - Šatníková, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na celkovou analýzu multifunkčního komplexu Sportovního areálu Pod Palackého vrchem Vysokého učení technického v Brně. Pomocí vybraných analýz vnějšího a vnitřního prostředí je posouzeno správné fungování areálu. Dílčí část práce se zabývá provozem Sportovní haly Pod Palackého vrchem a optimalizací ceníků v ní nastavených služeb. V závěru jsou zpracovány doporučení a návrhy na změny.

This bachelor's thesis focuses on the overall analysis of multi-sports complex Pod Palackeho Vrchem that belongs to Brno University of Technology. Using analyzes of selected internal and external environment is considered the proper functioning of the complex. Another part of the thesis deals with this sports hall PPV and optimalize price lists of services. At the end recommendations are developed and also proposals for change.
The Economic Analysis of the Sports Complex Pod Palackého vrchem in Brno
Keywords: Ekonomická analýza; SLEPT analýza; Porterův model konkurenčních sil; SWOT analýza; kalkulace; sportovní zařízení; Economic analysis; SLEPT analysis; Porter's competitive forces model; SWOT analysis; calculation; sports facilities