Mobilní aplikace pro sdílení seznamů skladeb v kapele - Skoták, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Cílem práce je popsat vývoj aplikace pro sdílení seznamů skladeb v kapele. Aplikace je vyvíjena na platformu iOS v jazyce Objective-C. Implementace aplikace je řešena pomocí softwarové architektury MVC. Výsledkem je uživatelsky přívětivá aplikace, kterou lze využít pro správu seznamů; skladeb kapel. Hlavním přínosem této práce je shrnutí doporučení pro platformu iOS, shrnutí zásad pro tvorbu uživatelsky přívětivého prostředí a seznámení se způsobem, jakým kapely spravují své seznamy skladeb.

This bachelor thesis describes development of an application for sharing playlists in band. The application is developed for iOS in Objective-C language. The application is imple- mented using MVC software architectural pattern. The result is user-friendly application, suitable for managing band’s playlists. The main feature of this thesis is summary of recom- mendations for iOS platform, summary of principles for creating user-friendly application and introduction of band’s playlists management.
Mobile App for Sharing Playlists in a Band
Keywords: iPhone; iOS; Sdílení seznamů skladeb; Objective-C; Uživatelské rozhraní; Mobilní aplikace; MVC; iPhone; iOS; Playlists sharing; Objective-C; User interface; Mobile application; MVC