Podnikatelský záměr - zřízení svatební agentury - Mohelská, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru na založení svatební agentury, která bude působit na Jižní Moravě. Práce obsahuje teoretická východiska, která jsou podkladem pro praktickou část. V návrhové části jsou podrobně vytvořeny služby tak, aby se agentura odlišila od konkurence. Dále je zpracována finanční část, jejímž cílem je dospět k závěru, zda agenturu založit.

The master´s thesis deals with the processing of a business plan to establish a wedding agency, which will operate in South Moravia. The thesis includes theoretical principles, which are the basis for the practical part. In the design part are created detail services for apart from the competition. Next is prepared financial part, which aids to conclude if the agency to establish.
Business Plan -Establishment of the Wedding Agency
Keywords: Svatební agentura; podnikatelský záměr; vnější analýza; konkurence; služby.; Wedding agency; business plan; external analysis; competition; services.