Návrh a tvorba mobilní aplikace pro podporu vnitropodnikových procesů - Stankovič, Eduard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Táto diplomová práca je zameraná na návrh a tvorbu aplikácie pre podporu vnútropodnikových procesov, konkrétne pre zlepšenie procesov objednávania a doručovania vnútropodnikových objednávok v malej spoločnosti. Súčasťou práce je analýza súčasného stavu a požiadaviek klienta. Na ich základe je vytvorená mobilná aplikácia postavená na technológii Ionic a frameworku Angular.

This diploma thesis is focused on proposal and actual creation of mobile application to support in-house processes, especially for improving ordering and delivery processes inside of small company. Thesis includes analysis of current state of processes and analysis of client’s requirements. Based on those requirements, mobile application is created, built with Ionic and Angular framework.
Design and Creation of a Mobile Application to Support In-house Processes
Keywords: Android; iOS; Angular; Ionic; NgRx; mobilná aplikácia; Android; iOS; Angular; Ionic; NgRx; mobile application