Kogenerační jednotky pro domácí využití - Paděra, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Tématem této diplomové práce je zpracovat přehled kogeneračních jednotek pro domácí použití. Práce je rozdělena do tří částí. V první části je uvedený přehled vhodných kogeneračních jednotek. Druhá část práce pojednává o výhodách a nevýhodách jednotlivých jednotek. Poslední část práce je zaměřena na kogenerační jednotku TEDOM Micro T8 a o jejím možném zapojení v rodinném domě a ekonomickém zhodnocení.

The topic of this diploma study is to compile an overview of Domestic CHP units. The work is divided into three sections. The first section includes a summary of suitable CHP units. The second portion discusses the advantages and disadvantages of the individual chp units and the last segment describes the TEDOM Micro T8 chp unit, its possible integration in a family house, and its economic analysis.
Domestic CHP units
Keywords: Kogenerace; Tedom; motor; ekonomická analýza; Cogeneration; Tedom; engine; economic analysis