Synchronizace pohybu průmyslového robotu s pohybem pásového dopravníku - Nagy, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2014)
Diplomová práce je zaměřená na řešení problematiky synchronizace pohybu prumyslového robotu s pohybem pásového dopravníku. Informuje o základném principu a možnostech využití obdobných aplikací. Popisuje jednotlivé členy použité v aplikaci, jejich význam a funkci. Poskytuje přehled navržených programových kódů pro programovatelný logický automat, smart kameru a robot. Cílem práce je vytvoření funkční demonstrační aplikace s robotem KUKA KR3.

Diploma thesis is focused on the solution of synchronization of the robot motion with a moving conveyor belt. It informs about basic principles and possibilities of using similar applications. It describes individual elements used in the application, their importance and function. It provides an overview of proposed program codes for the programmable logic controller, the smart camera and the robot. The result is the creation of a functional illustrative application with KUKA robot.
Synchronization of the robot motion with a moving conveyor belt
Keywords: průmyslový robot; synchronizace pohybu robotu; PLC; strojové vidění; industrial robot; synchronization of the robot motion; PLC; machine vision