Multiplatformní nástroj pro generování technické dokumentace z XML - Uhrecký, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2024)
Cieľom tejto práce je navrhnúť a vyvinúť generátor technickej dokumentácie, ktorý spracuje všeobecný XML vstup. Práca sa podrobne venuje analýze štruktúry XML dokumentov a definuje kritériá, ktoré by mala spĺňať kvalitná technická dokumentácia. Ďalej sa zameriava na generovania dokumentácie, pričom kladie dôraz na možnosti užívateľského anotovania XML dát.

The aim of this thesis is to design and develop a technical documentation generator that processes general XML input. The work thoroughly examines the structure of XML documents and defines the criteria that quality technical documentation should meet. Furthermore, it focuses on the generation of documentation, emphasizing the possibilities for user annotation of XML data.
Multi-Platform Tool for Generation of Technical Documentation from XML
Keywords: XML; dokumentácia; generátor; HTML; Python; lxml; Flask; SVD; UPPAAL; Draw.io; XML; documentation; generator; HTML; Python; lxml; Flask; SVD; UPPAAL; Draw.io