Podnikatelský plán pro založení franchisové prodejny - Musilová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato diplomová práce se zabývá založením nové prodejny Fornetti Café fungující na bázi franchisingu. Úvodní část je zaměřena na teoretická východiska práce, základní pojmy a metody tvorby podnikatelského plánu. Analytická část hodnotí současný stav sítě a budoucího franchisanta. Závěrečná, praktická část práce obsahuje samotný návrh podnikatelského plánu pro založení franchisové provozovny.

This master’s thesis deals with the establishment of a new Fornetti Café shop which is operating as a franchise. The opening part is focused on theoretical knowledge, basic notions and methods of creating of a business plan. The analytic part evaluates the current situation of the chain and the future franchisant. The final, practical part of the thesis contains the business plan for setting up of the franchise shop.
Business Plan for the Establishment of Franchise Shop
Keywords: Podnikatelský plán; franchising; analýza; konkurence; založení prodejny; finanční plán; Business plan; franchising; analysis; competition; establishment of a shop; financial plan