Návrh elektronického obchodu - Kolář, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením návrhu a realizací elektronického obchodu pro nově vzniklou společnost, zaměřenou především na servis Apple zařízení. Práce se soustředí na analýzu společnosti, požadavků a implementaci elektronického obchodu s inovativními prvky.

Bachelor’s thesis deals with a creation of design and implementation of e-commerce for the newly formed company, focused primarily on Apple devices service. The work focuses on the analysis of the company, requirements and implementation of e-commerce with innovatice elements.
E-commerce Design
Keywords: Elektronický obchod; Laravel; framework; analýza; implementace; E-commerce; Laravel; framework; analysis; implementation