Hotel - Belatka, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Tato diplomová práce řeší návrh hotelu ve městě Třebíč, na ulici Svabinského. Hotel je navržen jako čtyřpodlažní, podsklepený, s plochou střechou nad 4NP a s terasou ve 4NP. V hotelu je 20 pokojů s celkovou kapacitou 44 hostů. V hotelu je restaurace pro ubytované hosty. Obvodové stěny v suterénu jsou z betonových tvarovek. Obvodové stěny nadzemních podlaží jsou z cihelných bloků Heluz s vnějším zateplení. Parcela je rovinná. Součástí návrhu je tepelně technické posouzení, akustické posouzení a požárně bezpečnostní posouzení.

This diploma thesis solves a hotel in Třebíč, street Svabinského. The hotel is designed as four-storey, building with a basement, with warm flat roof over the fourth floor and terrace on the fourth floor. The hotel has 20 rooms with a total capacity of 44 persons. In the hotel is a restaurant for guests hotel. External walls in basement are made of concrete blocks. External walls in above-ground floors are made of brick blocks Heluz with external thermal insulation. Plot is planar. Part of the design is thermal assessment, accustic assessment and fire safery assessment.
Hotel
Keywords: Hotel; plochá střecha jednoplášťová s klasickým pořadím vrstev; nadzemní podlaží; podsklepená budova; suterén; parcela; terasa; Hotel; warm flat roof; above-ground floor; building with a basement; basement; plot; terrace