Návrh komunikačního systému společnosti - Studenčík, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato bakalářská práce popisuje návrh komunikačního systému společnosti. Analyzuje současný stav a navrhuje vhodné řešení jak po stránce technické, tak po stránce ekonomické. Popisuje možné způsoby komunikace v podniku. Detailně se zaměřuje na videokonferenci a telepresence, které jsou pro tuto práci klíčové. Na závěr navrhuje nejvhodnější řešení a vyhodnocuje jeho přínos pro podnik.

This bachelor work describes how to design communication system for a real company. It analyzes current state and proposes suitable economical and technical solution. Depicts various communication systems together with their advantages. For videoconferencing and telepresence which are key topics of this work goes into greater details. At the end optimal solution for this company is proposed and its benefits are evaluated.
Improvement of Communication System for Company
Keywords: Náklady; komunikace; videokonference; Tandberg; Cisco TelePresence; Costs; communication; videoconferencing; Tandberg; Cisco TelePresence