Nízkopříkonové sledovací zařízení pro motocykly - Gryžboň, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem nízkopříkonového sledovacího zařízení, které by mělo byt použito primárně v motocyklech. Cílem práce je zrealizování toho zařízení, které bude řízeno mikrokontrolérem, který bude získávat informace o poloze z GPS/GSM modulu firmy SIMCOM. Výsledné sledovací zařízení bude schopno poslat SMS zprávu s datem, časem a GPS polohou odcizeného motocyklu.

This bacheleor´s thesis describes the design of low power tracking devices, which should be used primarily for motorcycles. The objective is realization of the equipment to be controlled by a microcontroller, which will receive location information from GPS / GSM modules from SIMCOM. The resulting tracking devices will be able to send an SMS message with date, time and GPS location of the stolen motorcycle.
Low-power tracking device for motorcycles
Keywords: GPS; GSM; sledovací zařízení; ATmega128A; ADXL 230; SMS; SIMCOM 548c; GPS; GSM; cracking device; ATmega128A; ADXL 230; SMS; SIMCOM 548c