Na čekanou, Poslední leč - Volková, Klára (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Anotace 1. Seznámení se s prostředím vesnických hřbitovů. 2. Sledování nejčastěji navštěvovaných hrobů. 3. Navázaní kontaktu s pozůstalými. 4. Seznámení se s osudem nebožtíků. 5. Práce s fotografiemi zapůjčených od pozůstalých. 6. Polemika nad intimitou a zevšeobecněním hřbitova jako místa posledního odpočinku a přípravy na zapomnění.

Annotation 1. Introduction to the environment of rural cemeteries. 2. The Watching most visited graves. 3. The establishing most visited gravis. 4. Getting to know the fate of the dead. 5. The working with photos borrowed from survivors. 6. The controversy over the intimacy and generalization of the cemetery as a place of final rest and prepare for oblivion.
Still Hunt
Keywords: Sledování; metafora; zapomnění; vesnice; hřbitov; kontakt.; Observation; metaphor; oblivion; village; cemetery; contact.