Rekonstrukce zachycené komunikace na platformě iOS - Letavay, Viliam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
V dnešnej dobe nám naše mobilné zariadenia spolu so sociálnymi sieťami umožňujú byť kedykoľvek v spojení s našimi priateľmi a rodinou. Zároveň avšak môžu byť využité aj v spojení s kriminálnou aktivitou. Táto práca sa preto zaoberá rekonštrukciou komunikácie iOS aplikácií Google Hangouts, Twitter a Facebook Messenger pre potreby forenznej analýzy, pričom najväčší dôraz sa kládol na schopnosť obnovy ich chatovej komunikácie. Ďalej taktiež popisuje implementáciu rozšírení nástroja Netfox Detective umožňujúcich rekonštrukciu tejto komunikácie.

These days our mobile devices along with social networks are giving us an opportunity to be in touch with our friends and family at any time. Howerver they could be also used for criminal activity. This thesis therefore deals with reconstruction of communication of the iOS applications Google Hangouts, Twitter and Facebook Messenger for use of forensics analysis with the main focus on an abillity to recover their chat communication. Later it also deals with the implementation of Netfox Detective tool extensions, allowing the reconstruction of this communication.
Reconstruction of Captured Communication on iOS Platform
Keywords: Google Hangouts; Twitter; Facebook Messenger; iOS; dešifrovanie SSL; SPDY; MQTT; Netfox Detective; Google Hangouts; Twitter; Facebook Messenger; iOS; SSL decryption; SPDY; MQTT; Netfox Detective