Analýza soupisů prací, dodávek a služeb u veřejných zakázek - Mikulík, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Diplomová práce, je zaměřena na problematiku sestavení soupisu prací, dodávek a služeb stavebního objetu, který je součástí zadávací dokumentace pro veřejné zakázky. Práce se zabývá problematikou cen, rozpočtů a samotnou zadávací dokumentací. Dále uvádí nejčastější chyby při sestavení soupisu prací, dodávek a služeb dle vyhlášky č. 169/2016 Sb. Jednotlivé chyby jsou sepsány následně analyzovány dle vybraných parametrů. Na základě této analýzy je sestavena metodika kontroly soupisů prací, dodávek a služeb.

Thesis is focused on the issue of compiling an inventory of works, supplies and services of the construction, which is part of the tender documentation for public contracts. The work deals with the issue of prices, budgets and the tender documentation itself. It also lists the most common errors in compiling a list of works, supplies and services in accordance to Decree No. 169/2016 Coll. Individual errors are written and subsequently analyzed according to selected parameters. Based on this analysis, a methodology for checking inventories of works, supplies and services is compiled.
analysis of inventory of construction work, materials and services
Keywords: veřejná zakázka; cena; rozpočet; projektová dokumentace; veřejná soutěž; analýza chyb; public contract; price; budget; project documentation; public tender; error analysis