Stavebně technologický projekt kulturního domu - Bittmannová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Diplomová práce se zabývá řešením stavebně technologického projektu kulturního domu Žabčice. Obsahuje projekt zařízení staveniště, technologický předpis pro podlahové konstrukce, střešní plášť ploché střechy a opláštění zámkovými panely, časový a finanční plán stavby, strojní sestavu, plán požadavků EMS.

This thesis deals with the solution of building technological project Žabčice cultural center. Does the project site equipment, technological prescription for floor construction, roof deck flat roofs and cladding panels locking, time and financial plan of the building, mechanical assembly, EMS plan requirements.
Constructive-technological project of cultural house
Keywords: Technologický projekt; technologický předpis; časový plán; finanční plán; rozpočet; technická zpráva zařízení staveniště; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán.; Technological project; technological regulation; schedule; financial plan; budget; technical report construction site; safety and health at work; mechanical assembly; inspection and test plan.