Objekt obecního úřadu - Vašíčková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2025)
Tato diplomová práce zpracovává projektovou dokumentaci objektu obecního úřadu ve městě Ivanovice na Hané nedaleko Vyškova. Budova je navržena jako dvoupodlažní nepodsklepená na rovinném terénu a volně stojící, neobklopují ji žádné okolní objekty. Půdorys je nepravidelný, výška objektu v jednotlivých částech rozdílná. Objekt má tři provozní části, obecní úřad, technické služby a knihovnu. Konstrukční systém se skládá z plnostěnných dřevěných panelů Novatop. Projektová dokumentace byla zpracována pro provedení stavby v počítačovém programu Archicad.

This diploma thesis process design documentation of municipal authority building in Ivanovice na Háné, near Vyškov. The building is designed as two-floor free standing house, without basement on flat terrain, not surrounded by any objects. Floor plan is irregular, the height of building is different in some parts. The building has three provisionally parts, the municipal authority building, technical services and library. The construction system consists of full-wall wood panels Novatop. Project documentation was processed for realization building in computer program Archicad.
Municipal Authority Building
Keywords: Diplomová práce; objekt obecního úřadu; obecní úřad; dřevěný plnostěnný systém; Diploma thesis; object of municipal authority building; the municipal authority building; full-wall wood system