REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI - Štěpánek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh úpravy a funkčního využití celé plochy předpolí Květné zahrady v Kroměříži včetně stávajících staveb a návrhu projektu návštěvnického centra. Zabývám se důležitostí obnovy původního vstupu a využitím návaznosti stávajícího vstupního objektu na město. Obnovuji členění celého prostoru předpolí.

The aim of this bachelor´s thesis is to create a project of adaptation and functional utilization of the whole foreground area of the Flower Garden in Kromeriz including existing buildings, and the design of visitor´s centre project. I am concerned with the importance of the original entrance restoration and utilization of the existing entry building coherency with the town. I re-establish the structuring of the whole foreground area.
Revitalization Program of Floral Garden in Kromeriz
Keywords: Kroměříž; Květná zahrada; Revitalizace; návštěvnické centrum; Kromeriz; Flower Garden; revitalization; visitor´s centre