Nástroj pro automatické testování produktů SITOP PSU8600 a SITOP UPS1600 - Slováček, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací systému pro automatizované testování. Předmětem testování jsou zařízení, která podporují průmyslový komunikační standard Profinet. Systém zahrnuje prostředí umožňující simulaci průmyslového síťového provozu a nástroj sloužící k testování Profinet aplikace. Testované produkty jsou SITOP PSU8600 a SITOP UPS1600. V práci je čtenář obeznámen se základy softwarového testování a technologie Profinet. Tyto znalosti jsou využity v návrhu a implementaci systému. Hlavním cílem práce je usnadnění a urychlení testování zmíněných produktů.

This bachelor's thesis deals with analysis, design and implementation of an automated test system. The testing is targeted on devices that support industrial communication standard Profinet. The system contains environment for simulation of industrial network traffic and tool that serves to test of Profinet application. Tested products are SITOP PSU8600 and SITOP UPS1600. The reader is introduced to basics of software testing and Profinet technology. The knowledge gathered is used in design and implementation of the system. The main goal of thesis is to make testing of the mentioned devices easier and faster.
Tool for Automatic Testing of Products SITOP PSU8600 and SITOP UPS1600
Keywords: PROFINET; automatizované testování; průmyslový Ethernet; SITOP PSU8600; SITOP UPS1600; PyTeMat; PROFINET; test automation; Industrial Ethernet; SITOP PSU8600; SITOP UPS1600; PyTeMat