Posúdenie informačného systému podniku a návrh zmien - Maringa, Dominik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Táto bakalárska práca bude zameraná na posúdenie a zhodnotenie stavu informačného systému vo firme AHAtech, s.r.o. Po vyhodnotení výsledkov, ktoré získam pri analýze súčasného stavu informačného systému vypracujem návrh, ktorý bude zahŕňať zmenu informačného systému. Na koniec bude návrh zhodnotený aj z ekonomického hľadiska.

This bachelor thesis is focused on information system analysis and assessment of AHAtech ltd. After results evaluation based on this analysis we will make a proposal how to turn former information system into new one. In the end of this thesis this proposal will be described from economic point of view as well.
Enterprise Information System Analysis and Improvement Proposals
Keywords: Informačný systém; informácie; SWOT analýza; analýza HOS8; KARAT Advance; Helios Orange; QI; Information system; informations; SWOT analysis; HOS8 analysis; KARAT Advance; Helios Orange; QI