Výroční zpráva o činnosti Vysokého učení technického v Brně za rok 2001 - (:unkn) unknown (Vysoké učení technické v Brně, 2002)
Výroční zpráva o činnosti Vysokého učení technického v Brně za rok 2005 je předkládána v souladu se zákonem č. 111/1998 Sb., o vysokých školách. Předkládá nejširší veřejnosti údaje a podstatné výsledky všech činností souvisejících s působením Vysokého učení technického v Brně v rámci českého i mezinárodního vysokého školství a vědeckovýzkumných i celospolečenských aktivit.