Tvorba dokumentace projektu z Engineering Base - Domanský, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou dokumentací k elektro-technickým projektům nástroje Engineering Base. Pojednává o novém přístupu k datům z databáze Engineering Base a popisuje jeho využití. Praktickým cílem byl vývoj aplikace, která má sloužit jako základ pro komerční využití této funkcionality. Výsledná aplikace byla implementována s využitím .NET Frameworku a EB API pro Engineering Base verze 6.5.2. V práci je také popsáno testování základní aplikace a z poznatků z testování jsou vytvořeny návrhy možných rozšíření. Tyto návrhy mohou být využity pro další vývoj a řešení různých omezení.

This bachelor thesis deals with creation of documentation for electro-technical projects based on the Engineering Base tool. It cintains the new access how to obtain data from the Engineering Base database and describes how it is used. The practical aim was to develop an application that should serve as the basis for the commercial use of this functionality. The application was implemented using the .NET Framework and EB API for Engineering Base version 6.5.2. The work also describes testing of the basic application, while the outcome of the testing provides suggestions for possible extensions. These suggestions can be used for further development and solving various restrictions.
Project Documentation from Engineering Base
Keywords: Engineering Base; CBE; Web Services; WCS; EB API; Microsoft Word; Dokumentace; Engineering Base; CBE; Web Services; WCS; EB API; Microsoft Word; Documentation