Integrace technologie Elasticsearch do ERP systému K2 - Szymik, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2024)
Tato práce se zabývá integrací vyhledávací technologie Elasticsearch do ERP systému společnosti K2 Software s.r.o. V rámci této integrace se řeší jak propojení systému s touto technologií, tak její konfigurace a správa skrze rozhraní klientské aplikace K2. Možnosti vyhledávače jsou pak využity ve stávajícím mechanismu filtrování a vyhledávání a také ve funkcích našeptávače a globálního vyhledávání napříč celým systémem. Výstup této práce je funkční a je nasazen v produkční verzi systému K2.

This thesis focuses on the integration of Elasticsearch search engine technology into the ERP system of czech company K2 Software s.r.o. This integration deals with both the connection of the system with this technology and its configuration and management through the K2 client application interface. The search engine capabilities are then used in the existing filtering and search mechanism as well as in the autocomplete and global search across the entire system functions. The output of this work is functional and has been deployed in the production version of the K2 system.
Integration of Elasticsearch Technology into the ERP System K2
Keywords: Elasticsearch; K2; ERP systém; vyhledávač; našeptávání; filtrování dat; Elasticsearch; K2; ERP system; search engine; autocomplete; data filtering