Posouzení efektivnosti informačního systému společnosti RH+ a návrh změn - Rybár, Rastislav (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2020)
Táto diplomová práca sa zaoberá posúdením efektívnosti informačného systému obchodného závodu RH+ a návrhom zmien. Súčasťou práce sú rozobraté teoretické východiská, zamerané na vysvetlenie základných pojmov, použitých v diplomovej práci. Analýza súčasného stavu informačného systému vo vybranej spoločnosti a posúdenie jeho efektívnosti. Vstupné údaje budú získané pomocou dotazníkového šetrenia. Výstupom analýz je súbor návrhov, pomocou ktorých minimalizujeme riziká a zlepšíme efektívnosť. K príslušným návrhom budú uvedené náklady potrebné k ich dosiahnutiu.

This diploma thesis deals with the assessment of the effectiveness of the information system in business plant RH + and the proposal of changes. Part of the work is discussed in the theoretical background, aimed at explaining the basic concepts used in the thesis. Analysis of the current state of the information system in the selected company and an assessment of its effectiveness. Input data will be obtained using a questionnaire survey. The output of the analysis is a set of proposals that help minimize risks and improve efficiency. The relevant proposals will include the costs necessary to achieve them.
Assessment of Information System Effectiveness of the RH+ Company and Proposal of Changes
Keywords: Analýza; dáta; informačný systém; efektívnosť; hodnotiaca metodika Zefis.; Analysis; data; information system; efficiency; Zefis evaluation methodology.