Model internetového obchodu s klimatizačním zařízením - Stehlík, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce pojednává o problematice návrhu internetového obchodu, elektronických objednávkách, o možnostech marketingu a legislativě v elektronickém obchodování. Obsahuje návrh internetového obchodu s klimatizačním zařízením.

This bachelor´s thesis deal with issue of e-shop, electronic orders, possibilities of marketing and legislature in e-commerce. It includes a design of the Air-Conditioner e-shop.
A Model of Air-Conditioner E-Shop
Keywords: Internetový obchod; e-commerce; B2C; marketing; reklama; komunikační nástroje; klimatizace.; E-shop; e-commerce; B2C; marketing; advertisment; communications tools; Air-Condition.