Návrh on-line marketingové strategie pro e-shop - Jiroušová, Aneta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Diplomová práce je zaměřena na marketingovou strategii a její návrh ve vybrané společnosti Escapeza s.r.o.. Je rozdělena na tři části. V první části jsou popsána teoretická východiska vycházející z odborných publikací několika různých autorů, kteří se zabývají tématem marketingu a marketingové strategie. Druhá část pojednává o analýze současného nastavení marketingu ve vybrané společnosti a o působení vnitřních a vnějších faktorů. V poslední části práce jsou vymezeny návrhy marketingové strategie společnosti.

The thesis is focused on the marketing strategy and its proposal in the selected company Escapeza s.r.o. It is divided into three parts. The first part describes the theoretical foundations based on professional publications from various authors who specialize in the field of marketing and marketing strategy. The second part discusses the analysis of the current marketing setup in the selected company and the impact of internal and external factors. The final part of the thesis outlines the proposals for the company's marketing strategy.
Proposal of on-line marketing stratégy for e-shop
Keywords: marketing; marketingová strategie; online marketingová strategie; návrh změn marketingové strategie; nastavení reklam; podpora prodeje; komunikace se zákazníky; e-shop; marketing; marketing strategy; online marketing stratégy; proposal for changes in marketing strategy; advertising setup; sales support; customer communication; e-shop