Kampus MU Brno (zelená etapa) - stavebně technologický projekt - Honzík, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Předmětem této diplomové práce je řešení stavebně technologického projektu pro hlavní technologické etapy stavby Univerzitní kampus Bohunice (zelená etapa). Jedná se o stavbu složenou z devíti pavilonů, které jsou mezi sebou vzájemně propojeny dvěma koridory. Koridory současně spojují stavbu zelené etapy s předchozí modrou etapou. Všechny stavební objekty jsou částečně podsklepeny a se třemi nadzemními podlažími. Výjimku tvoří SO IV-309, který je tvořen čtyřmi nadzemními podlažími s opláštěním tvaru eliptického válce s plochou střechou uprostřed střešního opláštění. V diplomové práci se zabývám konkrétněji právě tímto stavebním objektem, který jsem řešil z hlediska časového, finančního, technologického postupu vrtaných pilot a zařízení staveniště. Ostatní části projektu jsou navrženy na celou stavbu.

The subject of this thesis is the solution of building technology project for the construction of the main processing stages University Campus Bohunice (green stage). It is a building consisting of nine pavilions which are mutually connected by two corridors. Corridors simultaneously combine green building stage with blue previous stage. All buildings are partial basement and three floors. Exceptions are SO IV-309, which consisted of four storeys with casing of an elliptic cylinder with a flat roof in the middle of the roof sheathing. In my thesis I deal specifically this very building object, which I discussed in terms of time, financial, technological progress bored piles and building equipment. Other portions are designed to project the whole building.
Campus MU Brno (green stage) - construction technological project
Keywords: Pavilon; koridor; vrchní hrubá stavba; vrtané piloty; vrtná souprava; technologický předpis; časový plán; finanční plán; varianta1; varianta 2; položkový rozpočet; strojní sestava; zařízení staveniště.; The pavilion; corridor; upper shell construction; bored piles; drilling rig; technological specification; schedule; financial plan; varianta1; option 2; itemized budget; mechanical assembly; site equipment.