Novostavba rodinného domu Bludov - Urban, Kamil (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Předmětem této bakalářské práce je zpracování stavebně technické části projektové dokumentace pro realizaci novostavby rodinného domu. Dům je částečně podsklepen a má dvě nadzemní podlaží. Stavba je navržena z tradičních stavebních materiálů. Součástí je také seminární práce na téma Ploché jednoplášťové střechy.

The topic of this Bachelor thesis is an elaboration of technical documentation for a project of new family house. The house is partly a basement and it has two floors. The building is designed with traditional building materials. Part of this thesis is also includes a seminar work on Single-layer flat roofs.
Detached house
Keywords: Novostavba rodinného domu; Částečně podsklepen; Podzemní podlaží; Nadzemní podlaží; Plochá střecha; Jednoplášťová střecha; New family house; Partially basement; Basement; Above grand floors; Flat roof; Single-roof