Uplatnění marketingu v sektoru služeb - Pluháček, Stanislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem hotelových služeb pro Hotel Celnice, který se nachází ve městě Břeclav, v srdci Lednicko-valtického areálu. Pojednává o marketingovém mixu hotelu a snaží se najít nedostatky v této oblasti a navrhnout zlepšení, které by vedlo k lepším komunikačním i ekonomickým výsledkům.

This thesis deals with marketing of hotel services for the Hotel Celnice, located in the town of Breclav in the heart of the Lednice-Valtice area. It discusses the marketing mix of hotel and try to find weaknesses in this area and suggest improvements that would lead to better communication and economic outcomes.
Marketing Utilization in Service Sector
Keywords: Hotel; marketing; marketingový mix; komunikační mix; hotelové služby; restaurační služby; bytování; reklama; propagace; Hotel; marketing mix; communications mix; hotel services; restaurant services; accommodation; advertising; promotion